A JABLOTRON mindig gondoskodik róla, hogy nálunk legyen a kontroll

 


A JABLOTRON JA-154J MS II két irányú kommunikációra képes, 4 nyomógombos távirányító a JABLOTRON 100 és JABLOTRON 100+ rendszerek része. Legnagyobb előnye, hogy a központi egységgel két irányú kommunikációt folytatva a felhasználót hang és fényjelzéssel tájékoztatja az adott kimenet vagy partíció aktuális állapotváltozásáról. A távirányító letárolható a multifunkciós relé modulok (mint pl. az AC-160-C) memóriájába, a kimeneti relék előre beállított üzemmódban történő közvetlen vezérlése céljából. Folyamatosan ellenőrzi az elemek állapotát és időben jelzi, ha az elemek töltöttsége az elfogadható szint alá csökken.Rendelkezik billentyűzár funkcióval is, mely leginkább a kisgyermekes háztartásokban fontos, de véd a véletlen megnyomás ellen is, amikor pl. a zsebünkben tartjuk a távirányítót.

A JA-154J MS II távirányító elődjének a JA-154J MS távirányítónak minden funkciójával rendelkezik, amellett, hogy az újítások során az alábbi módosításokat hajtották végre.

  • újratervezték a házat, mely így még jobban kézre áll és használata még kényelmesebb
  • javítottak a nyomógombok kialakításán. Kellemesebbé tették a gombok felületét, fehér festéssel kiemelték az egyes nyomógombok alapvető funkcióját
  • új alapanyagból készítik a nyomógomb házát, növelve a kopás és ütésállóságát
  • újra gondolták az egyes alkotóelemek energiafelhasználását, és sikerrel növelték meg az elem élettartamát
  • javítottak a távirányító rádiós kommunikációjának minőségén
  • Használatba vételéhez a JABLOTRON 100 rendszernek tartalmaznia kell egy telepített és működő JA-11xR rádiós vevőmodult


A kétutas távirányító ára a ráncfelvarrás ellenére nem emelkedett.

Rövidesen várható a JA-154J MS II két nyomógombos testvérének, a JA-152J MS II távirányítónak a megjelenése is, melyről szintén tájékoztatást fogunk adni.

 

Megjelenés kezdete: 2020.05.20.

Legolvasottabb híreink

Jablotron cégbemutató

A Jablotron 1990 óta van jelen a biztonságtechnika piacán. A mai napig növekvő népszerűségének oka, hogy termékei minden igényt kielégítenek, modern megoldásai univerzálisak.

Biztonságtechnikai kábelek

Rövid áttekintőnkben kifejtjük miért fontosak a sodrott érpárú kábelek,  s hogy alkalmazási területenként milyen kategóriát érdemes használni.

Jablotron 100+

A Jablotron 100 legjobb elemeit megtartva bővítette a rendszer tudását, létrehozva a JABLOTRON 100+ központcsaládot. A sorozat első két új tagja a JA-103K és a JA-107K. Az újdonságok néhány fontosabb tulajdonsága: