A JABLOTRON mindig gondoskodik róla, hogy nálunk legyen a kontroll

 

A JABLOTRON fejlesztői úgy tűnik a home office-ban sem tétlenkednek. Ezúttal a JA-100 rendszer legnépszerűbb távirányítóját fektették a sebészkés alá, hogy arculatában és működésében megújulva továbbra is szolgálhassa a Jablotron felhasználók népes táborát.

A JABLOTRON JA-154J MS II két irányú kommunikációra képes, 4 nyomógombos távirányító a JABLOTRON 100 és JABLOTRON 100+ rendszerek része. Legnagyobb előnye, hogy a központi egységgel két irányú kommunikációt folytatva a felhasználót hang és fényjelzéssel tájékoztatja az adott kimenet vagy partíció aktuális állapotváltozásáról. A távirányító letárolható a multifunkciós relé modulok (mint pl. az AC-160-C) memóriájába, a kimeneti relék előre beállított üzemmódban történő közvetlen vezérlése céljából. Folyamatosan ellenőrzi az elemek állapotát és időben jelzi, ha az elemek töltöttsége az elfogadható szint alá csökken.Rendelkezik billentyűzár funkcióval is, mely leginkább a kisgyermekes háztartásokban fontos, de véd a véletlen megnyomás ellen is, amikor pl. a zsebünkben tartjuk a távirányítót.

A JA-154J MS II távirányító elődjének a JA-154J MS távirányítónak minden funkciójával rendelkezik, amellett, hogy az újítások során az alábbi módosításokat hajtották végre:

  •  
  • újratervezték a házat, mely így még jobban kézre áll és használata még kényelmesebb
  • javítottak a nyomógombok kialakításán. Kellemesebbé tették a gombok felületét, fehér festéssel kiemelték az egyes nyomógombok alapvető funkcióját
  • új alapanyagból készítik a nyomógomb házát, növelve a kopás és ütésállóságát
  • újra gondolták az egyes alkotóelemek energiafelhasználását, és sikerrel növelték meg az elem élettartamát
  • javítottak a távirányító rádiós kommunikációjának minőségén
  • Használatba vételéhez a JABLOTRON 100 rendszernek tartalmaznia kell egy telepített és működő JA-11xR rádiós vevőmodult


A kétutas távirányító ára a ráncfelvarrás ellenére nem emelkedett.

Rövidesen várható a JA-154J MS II két nyomógombos testvérének, a JA-152J MS II távirányítónak a megjelenése is, melyről szintén tájékoztatást fogunk adni.

 

forrás:https://jablotron.biztonsagabc.hu/

Megjelenés kezdete: 2020.05.21.

Legolvasottabb híreink

A Smartwatch funkció a JABLOTRON 100 és 100+ mozgásérzékelőkön

Költségtakarékosság és javított működés a JABLOTRON 100 és 100+ PIR érzékelőknél. A Smartwatch üzemmódban az érzékelő paraméterei a védett terület állandó felügyeletére vannak optimalizálva, egy érzékelő használatával is lehetséges a riasztási jelzés hitelesítése.

Fontos biztonsági javaslatok: Jablotron JA-80A és JA-180A

Ezúton figyelmeztetjük Önöket a súlyos tűzveszély kockázatára, amit a Jablotron vezeték nélküli hangjelzők JA-80A és JA-180A modelljeiben található, nem eredeti lítium elem okozhat.

Itt egy üdítő hír a Jablotron 100 rendszerekhez!

2020. február 17-től a telepítők már nem csak a Jablotron gyártmányú kamerákat csatlakoztathatják a Jablotron 100 rendszerekhez, hanem....