Fontos biztonsági javaslatok: Jablotron JA-80A és JA-180A

 

Nemrég néhány igen veszélyes esetről szereztünk tudomást, amelyekben a JA-80A és JA-180A vezeték nélküli hangjelzőkben található 6V-os lítium elem kigyulladt. Részletes elemzés alapján biztosan tudjuk, hogy ezekben a hangjelzőkben nem az előírt, biztonságos safe BAT-80A SAFT 6V-os lítium elemeket használták, mivel a piacon sajnos gyenge minőségű helyettesítő termékek és az eredeti elemek utánzatai jelentek meg.


Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb ellenőrizzenek minden felszerelt JA-80A és JA-180A típusú hangjelző készüléket. Ha a készülékben az eredeti BAT-80A SAFT elemtől eltérő elem van csatlakoztatva (vagy Ön ezt nem tudja biztosan megállapítani), az elemet az eredeti típusra, illetve alkáli elemre kell kicserélni.

 

 

Javasoljuk, hogy az elemek vizsgálatával és cseréjével bízzon meg egy telepítő szakembert, aki megvizsgálja és elvégzi a cserét. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Megjelenés kezdete: 2019.10.14.

Legolvasottabb híreink

Jablotron cégbemutató

A Jablotron 1990 óta van jelen a biztonságtechnika piacán. A mai napig növekvő népszerűségének oka, hogy termékei minden igényt kielégítenek, modern megoldásai univerzálisak.

Biztonságtechnikai kábelek

Rövid áttekintőnkben kifejtjük miért fontosak a sodrott érpárú kábelek,  s hogy alkalmazási területenként milyen kategóriát érdemes használni.

Jablotron 100+

A Jablotron 100 legjobb elemeit megtartva bővítette a rendszer tudását, létrehozva a JABLOTRON 100+ központcsaládot. A sorozat első két új tagja a JA-103K és a JA-107K. Az újdonságok néhány fontosabb tulajdonsága: