Fontos biztonsági javaslatok: Jablotron JA-80A és JA-180A

 

Nemrég néhány igen veszélyes esetről szereztünk tudomást, amelyekben a JA-80A és JA-180A vezeték nélküli hangjelzőkben található 6V-os lítium elem kigyulladt. Részletes elemzés alapján biztosan tudjuk, hogy ezekben a hangjelzőkben nem az előírt, biztonságos safe BAT-80A SAFT 6V-os lítium elemeket használták, mivel a piacon sajnos gyenge minőségű helyettesítő termékek és az eredeti elemek utánzatai jelentek meg.


Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb ellenőrizzenek minden felszerelt JA-80A és JA-180A típusú hangjelző készüléket. Ha a készülékben az eredeti BAT-80A SAFT elemtől eltérő elem van csatlakoztatva (vagy Ön ezt nem tudja biztosan megállapítani), az elemet az eredeti típusra, illetve alkáli elemre kell kicserélni.

 

 

Javasoljuk, hogy az elemek vizsgálatával és cseréjével bízzon meg egy telepítő szakembert, aki megvizsgálja és elvégzi a cserét. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Megjelenés kezdete: 2019.10.11.

Legolvasottabb híreink

A Smartwatch funkció a JABLOTRON 100 és 100+ mozgásérzékelőkön

Költségtakarékosság és javított működés a JABLOTRON 100 és 100+ PIR érzékelőknél. A Smartwatch üzemmódban az érzékelő paraméterei a védett terület állandó felügyeletére vannak optimalizálva, egy érzékelő használatával is lehetséges a riasztási jelzés hitelesítése.

Itt egy üdítő hír a Jablotron 100 rendszerekhez!

2020. február 17-től a telepítők már nem csak a Jablotron gyártmányú kamerákat csatlakoztathatják a Jablotron 100 rendszerekhez, hanem....

A JABLOTRON mindig gondoskodik róla, hogy nálunk legyen a kontroll

A JABLOTRON fejlesztői úgy tűnik a home office-ban sem tétlenkednek. Ezúttal a JA-100 rendszer legnépszerűbb távirányítóját fektették a sebészkés alá, hogy arculatában és működésében megújulva továbbra is szolgálhassa a Jablotron felhasználók népes táborát.