Jablotron JA-100 vezeték nélküli, kamerás okosriasztó

 

Tegye biztonságossá otthonát, és élvezze az igazi béke érzését. A Jablotron 100+ riasztó megvédi az egész házat, bekapcsolja a lámpákat, kinyitja a garázskaput, vagy öntözőrendszert indít.

 

 

A Jablotron 100+ riasztóközpont nem csak a biztonságáról gondoskodik, sokkal többet csinál ennél. Vezérlőmodulok hozzáadásával, és a My Jablotron alkalmazás segítségével, okosotthon funkciókkal gazdagodik. A Jablotron riasztók felhasználóbarát rendszerek, melyek nem fosztják ki pénztárcáját, de megbízható védelmet nyújtanak.

Megjelenés kezdete: 2020.01.31.

Legolvasottabb híreink

Jablotron cégbemutató

A Jablotron 1990 óta van jelen a biztonságtechnika piacán. A mai napig növekvő népszerűségének oka, hogy termékei minden igényt kielégítenek, modern megoldásai univerzálisak.

Biztonságtechnikai kábelek

Rövid áttekintőnkben kifejtjük miért fontosak a sodrott érpárú kábelek,  s hogy alkalmazási területenként milyen kategóriát érdemes használni.

Jablotron 100+

A Jablotron 100 legjobb elemeit megtartva bővítette a rendszer tudását, létrehozva a JABLOTRON 100+ központcsaládot. A sorozat első két új tagja a JA-103K és a JA-107K. Az újdonságok néhány fontosabb tulajdonsága: