Lehetővé válik a JABLOTRON kamerák képének rögzítése

 

A JABLOTRON JI-111C és JI-112C 2MP felbontású kamerák, melyek a telepítési helyszínen meglévő LAN hálózaton keresztül kapcsolódnak az Internethez és a kamerák képének és a riasztórendszernek távoli hozzáférést biztosító MyJABLOTRON alkalmazáshoz. A felhasználó a MyJABLOTRON alkalmazás használatával bármikor betekinthet a kamerák aktuális élőképébe, illetve riasztás esetén egy 1 perc időtartamú videoklipet kap a megadott e-mail címre, mely a riasztás pillanata előtti és utáni 30 másodperc rögzített felvételét tartalmazza.

Ésszerűsítést említettünk a hagyományos CCTV rendszerekkel kapcsolatban, mivel a CCTV rendszer telepítésével és karbantartásával kapcsolatos valamennyi költség elhagyható, mivel mind az élőkép, mind a riasztási felvétel megtekintése a felhasználó számára teljesen ingyenes. Ezt a szolgáltatást bővítette most a JABLOTRON egy 3, illetve 6 napos képrögzítési szolgáltatással, melyeket 2020.09.01-től fizetős konstrukcióban bocsát az érdeklődő felhasználók rendelkezésére.

 


 

A JABLOTRON többféle ingyenes vizuális riasztáshitelesítési szolgáltatást nyújt felhasználói részére, melyek közül még a legigényesebb felhasználó is megtalálja a számára megfelelő megoldást.
Vegyük például, ha egy adott felhasználó a hétvégét házon kívül kívánja tölteni. Függetlenül attól, hogy távollétében a rendszer biztosítja, hogy senki nem léphet be otthonába észrevétlenül és/vagy engedély nélkül, az eddig is legkedveltebb RECORD3 szolgáltatás előfizetésével lehetővé teszi a kamerák élőképébe való betekintést, riasztás esetén 60 videoklip küldését és egy 3 napos rögzítési időtartam utólagos visszanézését. Így a felhasználó bármikor ellenőrizheti, hogy mi történt az előző 72 órában.

 

 


Mint a fenti táblázatból is látható, az alapszolgáltatásként biztosított LIVE hozzáférés továbbra is INGYENES és a gyártó tájékoztatása szerint AZ IS MARAD. A MySERVICE szolgáltatás változásáról a MyJABLOTRON felhő felhasználóit a JABLOTRON automatikus körlevélben értesíti.

 

Megjelenés kezdete: 2020.08.18.

Legolvasottabb híreink

A Smartwatch funkció a JABLOTRON 100 és 100+ mozgásérzékelőkön

Költségtakarékosság és javított működés a JABLOTRON 100 és 100+ PIR érzékelőknél. A Smartwatch üzemmódban az érzékelő paraméterei a védett terület állandó felügyeletére vannak optimalizálva, egy érzékelő használatával is lehetséges a riasztási jelzés hitelesítése.

Fontos biztonsági javaslatok: Jablotron JA-80A és JA-180A

Ezúton figyelmeztetjük Önöket a súlyos tűzveszély kockázatára, amit a Jablotron vezeték nélküli hangjelzők JA-80A és JA-180A modelljeiben található, nem eredeti lítium elem okozhat.

Itt egy üdítő hír a Jablotron 100 rendszerekhez!

2020. február 17-től a telepítők már nem csak a Jablotron gyártmányú kamerákat csatlakoztathatják a Jablotron 100 rendszerekhez, hanem....