Üzletek és irodák védelme

 

Az üzletek biztonságánál az elsődleges szempont, az értékek védelme. Így a riasztórendszerünkhöz a mozgásérzékelők és a nyitásérzékelők mellett, füstérzékelőket is alkalmazhatunk. A nagyobb értékeknél, ha széfet vagy páncélszekrényt használunk, akkor megfelelő érzékelőkkel, ezt is beintegrálhatjuk a rendszerbe.

 

 

 

Fontos az üzletek biztonságánál, betörés esetén a kommunikáció. Ez történhet a távfelügyelet felé, mobiltelefonra applikációval, és mobiltelefonra hívással vagy SMS értesítéssel. Távolról a rendszer akár GPRS-en vagy LAN-on keresztül is ellenőrizhető. Az AMC rendszerek ingyenes applikációja megmutatja a riasztórendszerünknek a státuszát, hogy aktív vagy hatástalanított állapotban van-e, és természetesen azt is, ha a helyiségekben tartózkodik valaki. Természetesen távolról a rendszer ki-és bekapcsolható. Olyan rendszerről van szó, amely magas biztonságú, felhőalapú kommunikációt tesz lehetővé, így illetéktelen nem tud hozzáférni a rendszerünkhöz.

Érdemes tudni, hogy a riasztórendszerek akár beléptetőrendszerként is működhetnek, így az épületben a be-és kijárásokat hatékonyan lehet kontrollálni.A beléptetésnél az is megoldható, hogy akár az applikáción keresztül a helyiségek mágneszárát is vezéreljük, így beengedhetünk bárkit az adott területre.

Legfrissebb híreink

A JABLOTRON mindig gondoskodik róla, hogy nálunk legyen a kontroll

A JABLOTRON fejlesztői úgy tűnik a home office-ban sem tétlenkednek. Ezúttal a JA-100 rendszer legnépszerűbb távirányítóját fektették a sebészkés alá, hogy arculatában és működésében megújulva továbbra is szolgálhassa a Jablotron felhasználók népes táborát.

Itt egy üdítő hír a Jablotron 100 rendszerekhez!

2020. február 17-től a telepítők már nem csak a Jablotron gyártmányú kamerákat csatlakoztathatják a Jablotron 100 rendszerekhez, hanem....

Jablotron JA-100 vezeték nélküli, kamerás okosriasztó

Otthona első számú védelmi vonala a riasztórendszer. Ma már érdemes az okosriasztók közül válogatni, hiszen ezek könnyen illeszkednek egy intelligens házba, sőt komplett házautomatikai rendszerként működtethetők.