Kérjük, jelentkezzen be!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jelen menüponthoz tartozó tartalmak csak előzetesen jóváhagyott regisztráció után tekinthetőek meg.

Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrációját gyorsan és könnyedén elvégezheti, néhány egyszerű adat megadásával. Regisztráció esetén hozzájuthat kiegészítő anyagainkhoz, AMC termékvideóinkhoz, hasznos dokumentációinkhoz is.

Elfelejtett jelszó

Írja be e-mail címét az alábbi mezőbe. Perceken belül elküldjük Önnek új jelszavát, amellyel ismét bejelentkezhet az oldalra.

Néhány vitathatatlan érv a Jablotron mellett

A Jablotron 1990 óta vigyáz ügyfelei biztonságára.

Jablotron termékekkel minden biztonságtechnikai igény kivitelezhető, legyen szó okos vagy hagyományos megoldásokról.

Felhasználóbarát termékei között minden korosztály és család megtalálja a számára legideálisabbat.

A JA-100 sorozat minden tagja, köztük az új, 32 zónás, 4 partíciós SMART HOME funkciókat, mobil applikációt is nyújtó riasztó központ.

A JABLOTRON 100 rendszer azon eszközeit, melyek a szakmában úgyszólván egyedülálló szolgáltatásokat tesznek lehetővé.

Különleges megoldás az ablak vagy ajtókeretbe szerelhető rejtett vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely a nyilvánvaló vagyonvédelmi felhasználásán kívül információt szolgáltat a biztonsági rendszer által vezérelt fűtés/klíma rendszernek, és lehetővé teszi a fűtés/klíma leállítását azokban a helyiségekben, ahol az ajtó vagy ablak nyitva van. Megismerhették az ablakok bezárását biztosító kilincsvezérlő motort, mely lehetővé teszi, hogy az említett ablakok ténylegesen lezárt állapotba kerüljenek a hozzájuk tartozó partíció élesítésekor.

Újdonságok

Jablotron cégbemutató

A Jablotron 1990 óta van jelen a biztonságtechnika piacán. A mai napig növekvő népszerűségének oka, hogy termékei minden igényt kielégítenek, modern megoldásai univerzálisak.

2019.06.19.